Yoga
comments 2

Yinyogaexamen på Axelsons

Så i helgen blev 7 stycken nya Yinyogalärare färdigbakade  och diplomerade. Jag har fått assistera min lärare Jenny under två omgångar av den här utbildningen och den här gången fick jag hålla några egna undervisningstimmar. På bilden har jag och Jenny fått blommor av de fantastiska eleverna. De var superduktiga och det var lätt vemodigt som alltid med avslut. Men avslut betyder samtidigt att vi går mot något nytt. Nästa omgång av den här utbildningen börjar i november igen. Det är oerhört lärorikt att få vara med i en utbildning för man tvingas att förstå för att kunna förmedla kunskapen. Jenny Lindgren som jag träffade 2008 är min lärare. Jenny har undervisat under många år och har stor erfarenhet, hon var den som introducerade yinyogan för mig och många andra och går under benämningen Yinny. Hon är även Ostepat och har en Traumautbildning och har en massa erfarenhet som jag får ta del av. Människan och människokroppen är så oerhört komplex och ju mer man försöker förstå desto komplexare inser man. Jag är glad att få hänga med Jenny som jag ser som min mentor i mångt och mycket men framför allt en god vän.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *