Yoga
Leave a comment

Skolios och träning

Just nu är jag väldigt inne på att stärka min överkropp och jobba med området i övre bröstryggen. Jag har en sned ryggrad och mycket problem med instabilitet och smärta runt nacke, axlar och skulderblad. Jag har precis hittat en smärtfritt rörelseomfång med hjälp av stabiliserande rörelser och osteopatibehandling. Det är plötsligt väldigt roligt och motiverande att träna överkroppen för jag kommer åt att stimulera ”nya” delar av kroppen och cirkulationen kommer igång. Jag går till en osteopat som heter Jenny Warner som också är min yogalärare sedan många år. Jenny finns på https://www.stockholmsosteopaterna.se och jag kan varmt rekommendera ett besök hos henne eller hennes kollegor. På bilden får jag tips av Jenny hur jag kan stabilisera och stärka upp områdena runt skulderbladen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *