Yoga
Leave a comment

Yoga Online

Det som räknas är att jag rullar ut mattan regelbundet. Möjliggör för mig själv att varje dag, en liten stund söka lugn och ro. Välbefinnande. Förnöjsamhet. Tillfredställelse. Vi har alla våra sätt att uppleva välbefinnande och att hitta dit. Nyfikenheten och regelbundenhet är bra redskap. En mjuk och nyfiken inställning till det som pågår kan ändra fokus från att vara låst och rädd till att lugnt betrakta och överväga vad som behövs eller inte behövs.

Det här att ha en regelbunden yogapraktik kan vara hjälpsamt men stundtals utmanande. När det är som mest intensivt och behovet som störst är det lätt att underordna välbefinnandet, sätta det på paus tills man har ”tid igen”. Att regelbundet ägna en liten stund åt att utforska hur det känns i kroppen och stämma av med hur resten av sig själv kommer kanske i sista prioritet. Ju längre tiden går på det viset kan det vara svårare att ta tillbaka sig själv man kan behöva mycket tålamod och ibland också en hel del mod. För det kan vara överväldigande när känslor och tankar man inte hunnit med, börjar komma ikapp.

Under hösten kommer jag att erbjuda en regelbundenhet genom Yoga Online två dagar i veckan. Tisdagar och torsdagar kl 19:00-20:15. Jag hoppas att vi blir en liten grupp som tillsammans övar oss på att vara i närvaro – regelbundet och nyfiket. Det kommer att vara Dropin och du blir inte uppbunden. Jag sänder klassen live via Zoom och den kommer att spelas in och mailas till dig så att du även kan göra den efteråt. Maila mig för frågor eller länk: info@helakerstin.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *