Yoga

Insamling till Hjärnfonden

Jag kommer att hålla två donationspass på stranden i sommar. Det blir två lugna och mjuka kvällsklasser på måndagarna 15 och 22 juli klockan 19:00- 20:15. Alla intäkter kommer oavkortat gå till Evas minnesfond i hjärnfonden till forskningen för att förstå och bota hjärntumör. Donationen kan motsvara en drop in på 150 kr eller uppåt.

Vi kommer att utöva yinyoga och ses på vanliga stället på stranden i Djupvik, vid sjöboden närmast campingen. Ingen föranmälan bara att droppa in. Ta med en filt och klä dig varmt. Yinyoga är en stillsam yogaform där du får öva på att slappna av, hitta närvaro och lugn. Positionerna är mjuka och vi håller dem under några minuter. Vi övar oss på att vara medvetenhet närvarande i det som sker i stunden. Yinyoga kan stötta vårt parasympatiska nervsystem, minska stress och oro och bidra till att vi blir mjukare i kroppen och lugnare i sinnet.

Min lillasyster Eva drabbades av en hjärntumör och gick bort i våras, endast 44 år gammal. Eva lämnade efter sig två killar Max 13 år och Jack 10 år samt sin man Björn. Insamlingen startades till förmån för hjärnfonden och för att killarna ska se hur fonden finns där, växer och förhoppningsvis gör skillnad i framtiden. Det blir en klass för Max och en klass för Jack.